Haber

Nicolas Pepe: Diğer Türk takımları da benimle ilgilendi

Nenad Bjelica’nın çalıştırdığı Trabzonspor, Arsenal’de forma giyen Nicolas Pepe’yi kadrosuna kattı.

Geçmişte 80 milyon euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibine transfer olan Pepe, bordo-mavili kadroyla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yıldız futbolcu, Karadeniz ekibiyle 1,6 milyon euro bonservis bedeli ve 1,75 milyon euro maaş karşılığında anlaşmaya vardı.

Fildişi Sahili için imza töreni düzenledi. Törende basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Pepe, diğer Türk gruplarının da kendisiyle ilgilendiğini itiraf etti.

“Beklentilerin çok yüksek olduğunun farkındayım”

Beklentilerin yüksek olduğunu belirten Pepe, şöyle konuştu:

Bana gösterdikleri güven için Trabzonspor’a ve dünkü karşılamadan dolayı taraftarlara teşekkür ediyorum. Beklentilerin çok yüksek olduğunu biliyorum. Buna en uygun cevabı sahada grup arkadaşlarımla vereceğim.

Nicolas Pepe

“Geçen sezon farklı mevkilerde oynadım”

Yıldız Adı ​​sözlerini şöyle sürdürdü:

Geçen dönem farklı durumlarda oynadım. Ben de 10 numarada oynadım. Ama tercih ettiğim mevki sağ kanattır. Koçumuzun benden ne istediğini çok iyi biliyorum.

Nicolas Pepe

“Dizimdeki sakatlıktan dolayı 4 aydır maç oynamıyorum.”

Pepe, Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor’un Beşiktaş ile oynayacağı maçla ilgili şunları söyledi:

Dizimden sakatlandığım için 4 aydır maç oynayamadım ama iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. 10 gündür bireysel antrenman yapıyorum. Biraz ritim yakalamam lazım. Beşiktaş maçında oynayabilmem için biraz ritim kazanmam gerekiyor. Ancak buna karar verecek kişi öğretmendir. Eğer hocamız benden faydalanmak isterse elimden geleni yaparım.

Nicolas Pepe

“Benimle ilgilenen başka Türk takımları da vardı”

Kendisiyle ilgilenen başka kulüplerin de olduğunu belirten Nicolas Pepe, şu açıklamayı yaptı:

Benimle ilgilenen başka Türk gruplar da vardı ama farkı yaratan lider, başkan yardımcısı ve teknik direktör oldu. Özellikle başkan yardımcımız transfer için gitti ve benimle görüştü. Kulübün projesini anlattı. Projeyi bana açıkladığında doğrudan benimle konuştu ve reddedemedim.

Nicolas Pepe

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu